24 května 2011

Neformální setkání s britským studentem The Open University


Vážení studenti, absolventi a přátelé,

do Prahy zavítá britský student Open University - Steven Primrose-Smith, který se rozhodl projet na svém kole celou Evropu a pomoci tak vybrat peníze pro charitativní organizace, se kterými spolupracuje. Jeho putování by mělo trvat tři roky a během této doby chce Steven za pomocí svého notebooku, který má celou dobu při sobě, vystudovat matematiku a fyziku na britské OU.(Více info o Stevenovi v příloze)

Dovolte mi tedy pozvat Vás na osobní setkání s Vaším britským "kolegou", které chceme pojmout velmi neformálně, ale o to více příjemněji. 



Setkání se bude konat ve středu 1. června 2011 od 17 hodiny v restaurace U Provaznice, uvnitř v nekuřácké části, v případě hezkého počasí bychom se přesunuli na venkovní zahrádku.
Adresa: Provaznická 385/3, Praha 1 - Staré město.( http://www.uprovaznice.cz/ ). Rezervace bude na jméno: Open University.

V případě, že byste se chtěli tohoto setkání zúčastnit, ozvěte se nám buď na email kovalova@openuni.cz, přes facebook či linkedin, ať zajistíme místa k sezení. Nejlépe do pátku 27.5.2011.

Žádné komentáře:

Okomentovat